Sprints & Sneakers wint gouden FD Gazellen

AMSTERDAM – Sprints & Sneakers heeft de gouden FD Gazellen Award gewonnen in de categorie klein in de regio West-Nederland. De prijzen voor de snelst groeiende bedrijven werden dinsdagavond uitgereikt door het Financieele Dagblad in Theater Amsterdam.

De Amsterdamse growth hacking agency heeft ook een plek in de top 10 snelst groeiende bedrijven van heel Nederland weten te bemachtigen. Van de 685 bedrijven die dit jaar het predicaat FD Gazelle verdienden, eindigde Sprints & Sneakers overall op de vierde plaats. 

Oprichter en CEO Bart Snijders over het winnen van de FD Gazellen Award: “Het is een fantastische beloning voor het harde werk van het team en de partners met wie we mogen werken. Maar bovenal een bewijs dat groei en duurzaamheid goed samen kunnen gaan, we zijn immers de best scorende B Corp-onderneming in de lijst.” 

De Gazellen Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze editie ging het om ondernemingen die tussen 2019 en 2021 ten minste 20% omzetgroei hebben gerealiseerd, minimaal 250.000 euro hebben omgezet en het jaar 2021 winstgevend hebben afgesloten. 

 

Over Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers heeft als eerste growth hacking agency een B Corp-status. Impact maken en goed doen is erg belangrijk voor het bedrijf. Momenteel werkt 60% van de klanten van de agency aan een of meerdere van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het streven is om in 2023 samen met alle partners van Sprints & Sneakers impact te maken voor een betere wereld.

 

Opzoek naar Growth Hacking kennis?

Neem een kijkje op onze blog pagina. Daar kan je veel lezen over growth hacking. 

Benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met groeien? Neem een kijkje bij onze services. Liever een mailtje sturen? Druk dan op de knop.

Sprints & Sneakers