Voormalig Qmusic marketingdirecteur start brandingtak bij Sprints & Sneakers

Jorn Agterberg zet brandingtak op bij Sprints & Sneakers

Sprints & Sneakers breidt haar diensten uit met een aparte brandingtak. Onder leiding van ex-Qmusic marketingbaas Jorn Agterberg gaat de agency ook strategisch bouwen aan merken die positieve impact (willen) maken.

Naast datagedreven experimenten onder de noemer van growth hacking, helpt Sprints & Sneakers merken voortaan ook bij positioneringen, merkstrategieën en de visuele identiteit. Het snelgroeiende bedrijf won afgelopen jaar nog een gouden FD Gazelle en kreeg in 2021 het predicaat Bcorp, vanwege haar duurzame manier van ondernemen. Om de groeiende vraag van partners op het gebied van merkstrategieën te beantwoorden, wordt de dienstverlening verder verbreed.

Voor de brandingtak trekt Sprints & Sneakers onder meer Jorn Agterberg aan, hij was de afgelopen zes jaar verantwoordelijk voor de marketing van Qmusic. Onder zijn leiding groeide het radiostation uit naar commercieel marktleider. 

Jorn over zijn nieuwe rol: “Het is een eer om vanaf nul een team op te bouwen bij een jong en snelgroeiend bedrijf. Wat mij bijzonder aantrekt aan deze club zijn de mindset en de drive om de wereld beter achter te laten dan we ‘m hebben gekregen. Ik kijk er dan ook naar uit om merken te helpen die positieve impact maken of willen gaan maken.”

Benieuwd wat Sprints & Sneakers voor jouw merk kan betekenen? Plan direct een kennismaking in met Jorn.

Sprints & Sneakers