#4 Tools & life hacks voor de digitale professional

Sprints & Sneakers is een impact agency. Een organisatie die met een superleuk team gaat voor groei. Groei in het levensgeluk van het team en de mensen daarbuiten, groei in impact op de 17 SDG’s bepaalt door de Verenigde Naties en groei in resultaat (omzet, winst, mensen etc.) bij onze klanten door middel van growth (of talent) hacking. Onze ambitie is om uiteindelijk met 1000 toptalenten samen impact te maken op een mooiere wereld en de kwaliteit van ons leven zo hoog mogelijk te krijgen. Dit betekent dat we:

  • een verantwoord leven leiden, goed zorgen voor onszelf, een ander en de wereld 
  • dat straks 100% van onze klanten bijdraagt aan 1 van de 17 SDG’s 
  • we een inspirerende cultuur creëren waarom we wereldwijd bekend zijn

     

Onze naam zegt waar we voor staan, we werken in sprints. Sneakers zegt iets over onze cultuur, geen fancy pakken maar snelle sneakers om impact maken dus. Onze manier van werken is experimenteel, want als je doet wat de concurrent doet krijg je de resultaten die de concurrent krijgt. 

Persoonlijke ontwikkeling is de belangrijkste interne pijler van Sprints & Sneakers. We nemen je graag mee op ontwikkelingsreis. Speciaal voor de digitale professional organiseren we een sessie over hoe jij je leven een upgrade kunt geven, vanuit werk en persoonlijk perspectief.

Wanneer: 30 maart 
Hoe laat: 12:00 – 13:00 

In deze aflevering alles wat jij wilt weten over: 

  • carrière hacks die ervoor zorgen dat jij sneller je ambities waarmaakt
  • de impact van betekenisvol werk
  • valkuilen waar zelfs professionals met meer dan 2 jaar ervaring intrappen.
 

Meld je aan voor de replay

Sprints & Sneakers