#3 Maak impact meetbaar samen met Treety

Zoals je waarschijnlijk weet staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Als growth hacking agency proberen wij dit inzichtelijk te maken door de impact van duurzaamheid efforts te meten. Daarnaast zijn wij ook druk bezig om duurzaamheid op de agenda te krijgen bij al onze klanten. Goed doen, doe je nou eenmaal niet alleen. Daarom vonden wij het de hoogste tijd om samen met onze partner Treety hier een interactieve webinar over te hosten. 

Wanneer: 23 februari 
Hoe laat: 13:00 – 14:00 

In deze aflevering alles wat jij wilt weten over: 

  • tips, tricks & tools om je sociale impact meetbaar te maken
  • de impact van duurzaamheid op de resultaten van je bedrijf en vice versa
  • social impact en waarom dat nu, meer dan ooit, een ‘hot-topic’ is
 

Wil jij o.a weten:

Meld je aan

Treety helpt investeerders

Treety helpt investeerders en ondernemers met haar expertise, software en tools op de grootste uitdagingen van onze tijd te tackelen. Het doel van Treety is pas bereikt wanneer milieu- en sociale effecten centraal staan aan hoe bedrijven succes meten. Wil jij weten hoe ze dat doen? Dit is je kans!

Te gast bij Sprints & Speakers #3 is niemand minder dan Mike van Wijhe, één van de oprichters van Treety. Samen met Hatim (Co-founder Treety) hebben ze een achtergrond in finance, tech, entrepreneurship en hospitality. Een sterke basis om de kijk van de wereld op ‘succes’ te veranderen.
Sprints & Sneakers