Het Sprints & Sneakers festival

Het event voor marketeers

Congressen zijn saai en festivals zijn leuk. Combineer het beste van beide en je hebt het Sprints & Sneakers Festival. Na een succesvolle eerste editie is het event dit najaar terug! In september gaan we zeker te weten Amsterdam weer op z’n kop zetten. Het dak eraf blazen met inspirerende talks en uiteraard een surprise act waar je U tegen zegt. Pre-register nu en je bent als eerste op de hoogte van de line-up releases en de start van de ticketverkoop. 

Dit waren de hoogtepunten van 2022

Vorig jaar hebben we met 800 man Club Atelier op zijn kop gezet. Benieuwd hoe dat eruit zag? Check de aftermovie:

Sprints & Sneakers festival

Pre-register now!

Bijzijn = meemaken. Meld je aan via onderstaand formulier zodat je als eerste op de hoogte bent van de start van de ticketverkoop en line-up releases. Die wil je niet missen! 

Waarom jij erbij moet zijn

Eindeloos veel inspiratie

Laat je inspireren door de verschillende gastsprekers en leer van hun inzichten, tips & tricks over groei, innovatie en impact.

Netwerk

Netwerken met alle marketeers van Nederland. Uiteraard ook de uitgelezen kans om flink te feesten met je collega's.

Learnings die je direct kunt toepassen

Slimme lessen van experts die jij direct de volgende dag kunt toepassen in jouw business.

Veel gestelde vragen

Het Sprints & Sneakers Festival

Het beste van twee werelden: De inspiratie die je opdoet op een congres samen met het feest en de fun van een festival. 

Iedere marketeer die wil groeien mag niet ontbreken op het Sprints & Sneakers Festival. Wil jij je laten inspireren, nieuwe kennis opdoen over de nieuwste technologieën en innovaties? Dan kun je niet om dit event heen.

Het Sprints & Sneakers Festival staat gepland voor dit najaar. Specifieker: in september 2023. Schrijf je nu in en dan houden we je op de hoogte van meer details.

Welke locatie je moet invoeren op je kaarten-app om te navigeren naar het leukste feest van het jaar? Het Sprints & Sneakers Festival 2023 vindt plaats in Amsterdam. De exacte locatie maken we binnenkort bekend. Zorg dat je op de lijst van de pre-register staat, dan krijg je updates als eerste te horen.

Het is inmiddels ruim 10 maanden geleden sinds de laatste confettisnippers van het eerste Sprints & Sneakers Festival opgeveegd zijn. En nog dagelijks horen we bezoekers lovend spreken over het event. Hoe tof de aftermovie ook is, bij dit feest is het wel echt: bij zijn = meemaken. Dus zien we je dit najaar op editie 2?

Sprints & Sneakers

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy