Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Google Analytics 4 implemtatie service

Structureel goede keuzes maken ligt ten grondslag van groei. Om goede beslissingen te maken, heb je de goede data nodig. Daar kunnen wij je bij helpen.

Wij helpen ambitieuze bedrijven met het opzetten van GA4 zodat je kan beginnen met het maken van datagestuurde beslissingen op basis van goede en betrouwbare data.

Waarom wij je perfecte GA4 implementatie partner zijn

Wij zijn een growth hacking agency... Wij weten hoe belangrijk goede tracking en goede data is. Elke keuze die we maken is op basis van data. We zijn elke dag afhankelijk van datatracking en huishouding om ons werk goed te doen.

Omdat betrouwbare data zo belangrijk voor ons is, is het eerste dat eerste wat we doen bij elke nieuwe klant... De infrastructuur en datahuishouding op orde krijgen. Door deze vereisten hebben we ervaring in B2B, B2C, E-com en SaaS. Kortom: goede datahuishouding en is de fundering van data-gedreven keuzes. Weten begrijpen welke data, KPI's en dashboards belangrijk zijn voor jouw verdienmodel en het behalen van jouw groeistrategie.

Wij zetten je GA4 op voor structrele en duurzame groei.

Foto van Sharif, medewerker van Sprints & Sneakers

Strategie, doelen & KPI's in kaart brengen

Wat je meet, groeit. Daarom brengen we de juiste kpi's en datapunten in kaart te brengen om jouw groeistrategie te realiseren.

bob die een driehoek tekent

Onderzoeksplan + eventinventarisatie

Je hoeft alleen te meten wat je wil weten. Daarom inventariseren we je infrastructuur en systemen en inventariseren, zodat je focust op wat belangrijk is.

Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Implementatie van events & Tracking

We bouwen een datalaag over jouw systemen heen. Zo wat je altijd wat er gebeurt

Opzetten van dashboards & tooling

Gefragmenteerde data zorgt voor gefragmenteerde keuzes. Daarom centraliseren we alle data in dashboards & tooling.

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Structurele groei met Growth Hacking

Trotse partners van:

Sprints & Sneakers