Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Growth hacking B-Corp

Wij herdefiniëren groei door groei te zien als een kracht om goed te doen. Voor een positieve impact op milieu, mens en business.

Als groeipartner geloven wij dat groei verder gaat dan alleen te kijken naar omzetcijfers. Wat betekent groei eigenlijk? Kunnen we groei herdefiniëren? 

Met onze aanstekelijke growth mindset geven we jouw complexe dienstverlening of unieke product een plekje in jouw niche. Wat is jouw uitdaging?

Building meaningful relationships for meaningful brands 👩🏽‍🤝‍👩🏻🌍

Growth hacken is een proces om snel te ontdekken wat jouw organisatie doet groeien.

Dit doen we met onze snelle experimentele werkwijze. We maken beslissingen op basis van data, gebruiken de nieuwste technologie en zetten creativiteit in om unieke groeimogelijkheden te ontdekken.

De teamsamenstelling is anders dan bij traditionele marketing team, waardoor we ook in staat zijn om andere resultaten te behalen. We focussen ons op de gehele funnel, van bekendheid tot conversie en van eerste order tot terugkerende klant en ambassadeur van je merk.

We helpen onze klanten met de lange termijn groeistrategie en hebben de operationele slagkracht in huis om de strategie samen met onze klanten uit te voeren.

Wanneer heb jij iets nieuws geprobeerd om jouw organisatie te laten groeien?

bob die een driehoek tekent

SDG's

Een organisatie is pas betekenisvol wanneer deze bijdraagt aan de 17 SDG’s (Sustainable development goals) van de Verenigde Naties.

Hoe ga jij meer impact maken?

Events

Door het organiseren van webinars en hackatons vergroten we het bewustzijn rondom positieve impact bij andere Growth hackers en marketeers. Benieuwd naar ons webinar “Maak impact meetbaar”? 

S&S Foundation

Jaarlijks doneren wij onze expertise en collega’s aan non-profit organisaties om hun marktaandeel te vergroten en daarmee hun positieve impact. Hoe wij dat doen? Check onze case ‘The Ocean Clean Up🌍

Net Zero

Door middel van onze race to Net Zero werken we naar de doelstelling toe om tegen het einde van 2022 Net Zero te zijn. 

Benieuwd hoe jij kunt starten met een 0-meting en hoe je medewerkers mee krijgt? 

 

Trotse partner van:

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Structurele groei met Growth Hacking

Sprints & Sneakers