Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

B2B Growth hacking agency

Er is meer nodig dan alleen websitebezoekers en downloads van je whitepaper om een B2B organisatie te groeien. Je prospects hebben zorg, liefde en aandacht nodig - gedurende de gehele klantreis.

Van gekwalificeerde leadgeneratie tot het sluiten van deals. Met B2B Growth hacking verfijn en stroomlijn je elke stap in de klantreis.

Zo zorg je voor structurele groei en geef je jouw klanten de liefde die ze nodig hebben.

Hoe ziet het B2B groei proces eruit?

Een B2B groeiproces begint altijd bij een diepgaande growth audit. Hierbij nemen we alle relevante processen voor groei onder de loep. Denk aan je kanalen, je huidige sales prestaties, je dealpipeline en automations.

Vervolgens vertalen we deze inzichten tot een groeistrategie. Deze strategie dient het plan om jouw strategische doelstellingen op experimentele realiseren. Focus ligt hierbij telkens de stap in de klantreis waar we de meeste ruimte voor groei is - zo zorgen we voor impactvolle groei. We bedenken niet alleen deze strategie, maar helpen je om de strategie samen tot implementatie te brengen!

Growth Infrastructuur

Het hebben van een goede infrastructuur is de meest fundamentele vereisten voor groei. We hebben het over de stromen en uitwisseling van data kennis en tijd.

Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Buyer persona

Een buyer persona zorgt dat je jouw klant echt begrijpt. Je weet ze nodig hebben, willen en wat hun wildste dromen zijn. Of je nou met inkoper of CEO aan tafel zit.

Foto van Sharif, medewerker van Sprints & Sneakers

B2B growth funnel

Handel met zekerheid en precisie. Door de data uit de funnel weet je altijd waar je jouw tijd, aandacht en geld het beste kan investeren om impact en groei te realiseren.

Tooling

Elk professioneel team bundelt de unieke krachten van ieder lid en zet ieder in zijn kracht. Dat is de kracht van het team. Wij doen hetzelfde met jouw tooling.

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Wil je B2B growth hacking hulp?

Sprints & Sneakers