Bas

Growth Hacking voor goede doelen

We richten onze pijlen op het verbeteren van de wereld door middel van Growth Hacking. Sprints & Sneakers denkt graag mee met haar klanten om impact te maken, ook voor het milieu. Zo helpen we graag organisaties zoals The Ocean Cleanup met advies en campagnes om nog meer mensen bewust te maken van hun doelstellingen.

Sprints & Sneakers is een gecertificeerde B corporation

2018-b-corp-wtag-black-m_500

Samen de wereld een beetje beter maken

Voor ons is growth hacking meer dan alleen een funnel optimaliseren. Ons werk is een dikke 8 als onze klanten blij zijn maar een 10 als we ook nog kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Niet alleen voor geld.

Bij Sprints & Sneakers gaan we verder dan alleen growth hacking voor commerciële partijen.

We kijken constant naar onze eigen groei en welke invloed deze heeft op de maatschappij. Naast dat wij graag een steentje bijdragen aan goede doelen doen wij zo hier en dan een leuke actie voor onze omgeving. Zo hebben wij tijdens de feestdagen kerststukjes gemaakt om deze vervolgens langs te brengen bij eenzame ouderen in Amsterdam.

Maar dit is lang niet alles. Wij geloven erin dat we met onze kennis en expertises sociale impact kunnen maken.

We denken ook aan de buurman

Zo investeren wij tijd en moeite om sociale organisaties te helpen met hun doelstellingen. In Amsterdam Oost waar we onze headquarters hebben denken we graag eens mee met ondernemers in de buurt en brengen we een bloemetje naar de andere buurvrouw op internationale vrouwendag. Een betere wereld begint al bij een glimlach.

Groei toevoegen aan de samenleving

Zo investeren wij tijd en moeite om sociale organisaties te helpen met hun doelstellingen. Door inzet van slimme marketing en growth hacks zorgen wij voor groei binnen deze organisaties, zodat zij meer impact kunnen maken met hun maatschappelijke projecten.

We helpen je graag verder.

Ben jij werkzaam bij zo’n maatschappelijke organisatie en heb je een vraagstuk of businesscase rondom growth hacking? Of ben je simpelweg benieuwd hoe growth hacking jullie de oplossing kan bieden om meer impact te maken?

Elk kwartaal helpen we een organisatie die het nodig heeft om te groeien. Dit vinden we leuk en doen we kosteloos. Zo hielpen we het Aidsfonds, de Ocean Cleanup, en Buddy Run en veel meer mooie organisaties. Wie vind jij dat we moeten helpen?

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Op de hoogte blijven van de nieuwste groeistrategieën of een afspraak met ons plannen?

We zullen geen tikkie sturen voor de koffie, promised.

Sprints & Sneakers