_MG_0224-min

Het leukste
growth hacking bureau

Onze naam zegt wat we doen en hoe we zijn. In korte sprints gaan we stap voor stap richting nóg meer groei. En de sneakers staan voor wie we zijn. Wat we vinden. En hoe we ons gedragen. Onze persoonlijkheid dus.

Jong, ambitieus, wendbaar, no-nonsense, betrouwbaar, eerlijk, doelgericht.

Onze naam zegt wat we doen en hoe we zijn. In korte sprints gaan we stap voor stap richting nóg meer groei. En de sneakers staan voor wie we zijn. Wat we vinden. En hoe we ons gedragen. Onze persoonlijkheid dus. De sneakers zeggen iets over dat we niet zoveel hebben met dure pakken. Of met stijfheid En al helemaal niet met ego’s. We helpen bedrijven die het ons vragen en organisaties waarvan we vinden dat we ze moeten helpen. Deze balans tussen business en ‘goed doen’ is in ons DNA verankerd.

We dragen sneakers

Je kunt ons zien als datalab, maar we dragen geen labjassen. En al helemaal geen dure maatpakken. We zijn jonge honden. Dragen sneakers. En helpen zelfs de grootste bedrijven te groeien als een startup.

De frisse wind in jouw organisatie

We zijn precies de frisse wind die corporates nodig hebben, en laten de frisse wind van startups harder waaien. Wij zijn Sprints & Sneakers. En we laten jouw bedrijf groeien met data.

Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Persoonlijke groei staat in onze grondwet

Naast groei voor onze cliënten, realiseren we ook voor groei voor onszelf. Iedere laatste vrijdag van de maand staat in het teken van persoonlijke groei waarin het hele team zich ontwikkelt in een skill naar keuze.

Woordje van de
oprichter

Laten we ff babbelen.

We zullen geen tikkie sturen voor de koffie, promised.

Hiermee stem je ook in dat je van onze cookies houdt

Sprints & Sneakers