684A5049-min

Growth audit

Een goed begin is het halve werk. Om efficiënt in sprints te werken, impact te maken en om doeltreffende experimenten uit te voeren is het van belang om vooraf te definiëren waar de kansen liggen en wat nodig is om écht impact te kunnen realiseren. De Growth Audit is daarom hét startpunt van onze samenwerking. We zoomen in op de verschillende fases binnen de gehele Pirate Funnel van jouw bedrijf en analyseren we bestaande data nauwkeurig voor een valide 0-meting. Deze meting geeft zicht op groeikansen en biedt richting om het juiste groeipad te bewandelen door middel van performance scans en een check op benchmarks en concurrenten. Het resultaat van de audit is een passend advies voor maximale groei en impact.

Een vergrootglas op jouw kanalen

Wij gaan vanzelfsprekend niet opnieuw het wiel uitvinden. Dit betekent dat we de belangrijkste lessen willen trekken uit de bestaande inzet en resultaten om deze vervolgens mee te nemen in de vernieuwde groeistrategie. Bovendien is het ook niet nodig om dezelfde fouten twee keer te maken; we moeten juist van fouten leren. Experimenteren en leren zit in ons DNA.

Met de growth audit realiseren wij voor onszelf de best mogelijke start van de samenwerking en voor de klant een zeer relevante nulmeting. Wanneer daar de juiste infrastructuur en growth hacks aan toe worden gevoegd realiseren we de gewenste groei.

Where to start

Definiëren van een 0-meting en maak een geweldige doorstart

STAP 1: ANALYTICS & TRACKING

We maken conversies meetbaar, stellen tracking tags in en zorgen voor een volledig meetplan op direct te implementeren

STAP 2: KLANT- EN MARKTANALYSE

Met een groot scala aan tools bekijken we de markt en jouw directe en indirecte concurrenten. Wat kunnen we leren en tegen hen gebruiken?

Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

We nemen jouw acquisitie kanalen door.

Gif van Max, medewerker van Sprints & Sneakers

STAP 3: PAID ADVERTISING

We nemen jouw advertising campagnes onder de loop. Met een vergrootglas leggen we kansen bloot en stellen we een nieuwe aanpak voor.

STAP 4: ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Sta jij hoog op Google en vinden jouw potentiële klanten jou via organische zoekresultaten? Goed! Staan jouw concurrenten boven jou? Dan is er werk aan de winkel.

We nemen jouw acquisitie kanalen door.

STAP 5: CONVERSION OPTIMIZATION (UX/UI)

Hoe gebruikt jouw klant je website? Staan de knoppen op de juiste plek en behaald jouw klant zijn/haar doel? Waar ligt de winst?

STAP 6: AUTOMATION & CRM AUDIT

Waarom doe je alles nog met de hand? Hallo 2021? Persoonlijke benadering van jouw klant is key, automatiseren die hap.

Foto van Sharif, medewerker van Sprints & Sneakers

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Op de hoogte blijven van de nieuwste groeistrategieën of een afspraak met ons plannen?

We zullen geen tikkie sturen voor de koffie, promised.

Sprints & Sneakers

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy