GIF van Rose die een grafiek tekent

Impact as a Service

Met Impact as a service helpen we organisaties om hun commerciele targets naast hun impact ambities te leggen. Door deze met elkaar te laten samenwerken vergroten we de positieve impact op de wereld, jouw organisatie en blijft dit mechanisme elkaar versterken. We doen dit door inzichten en data te vertalen naar een roadmap met bijvoorbeeld een ambitie rapport. Samen werken we naar jullie target op de 17 Sustainable Development Goals.

Zet samen de stap om de wereld mooier te maken.​

Ons proces:

1. Inzicht

Inzicht is het startpunt. Wat betekent duurzaamheid voor jou en je organisatie en welke definities of concepten bestaan er? We verzamelen data om impact meetbaar en eerlijk te maken. 

2. Cultuur en stakeholders

Wat zijn de behoefte van stakeholders? Wij ontwikkelen de juiste dynamiek met de belangrijkste stakeholders om de missie en prioriteiten op orde te krijgen. 

3. Roadmap

Hier komen onze Growth Hacking vaardigheden om de hoek kijken door de impact ambities te scopen. We stellen een focusgebied vast. Activiteiten worden gescoord op basis van hun impact op groei voor het goede.

4. Positieve impact maken

Een nulmeting is de backbone om naar jullie impact doelstellingen toe te werken. Vervolgens selecteren we de passende activiteiten en vertalen de strategie naar tactieken om jullie op te stellen voor succes. 

5. Storytelling

Door het inzetten van aantoonbare rapportage en content naar doelgroepen (intern & extern) verspreiden we het duurzaamheids verhaal. De combinatie van de groei-experimenten en de inhoudelijke uitingen werken versterkend. 

Wil jij?

De sprints in onze sneakers

De naam zegt het al, we werken in sprints. Met een sprint maken we impact op een fase in de funnel. Een sprint bestaat uit de volgende fases:

  • Idee generatie
  • Experimenten ranken
  • Snel testen
  • Resultaten bestuderen
  • Successen schalen en automatiseren

Op deze manier ontdekken we snel wat een organisatie doet groeien. Hoe sneller we dat snappen hoe meer we ons kunnen bezig houden met activiteiten die impact maken.

De growth hacking agency die de gehele funnel uitspeelt

Als growth hacking agency gaan we voor groei over de gehele funnel. En niet alleen de bovenkant van de funnel. Wij baseren onze strategie op de AAARRR (of Pirate Funnel). Van eerste contact tot aan active gebruiker en ambassadeur van je merk.

0%
Awareness
0%
Acquisition
0%
Activation
0%
Revenue
0%
Retention
0%
Referral
Foto van Sharif, medewerker van Sprints & Sneakers

Audit

Met een audit nemen wij jouw funnel onder de loop en bekijken we waar de meeste kansen liggen voor groei.

bob die een driehoek tekent

Infrastructure

Growth Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Op de hoogte blijven van de nieuwste groeistrategieën of een afspraak met ons plannen?

We zullen geen tikkie sturen voor de koffie, promised.

Sprints & Sneakers

Om onze site goed te laten functioneren maken wij gebruik van Cookies. Wij gebruiken deze om uw online ervaring te verbeteren, statistische gegevens te verzamelen en de functionaliteit van de site te optimaliseren. Bekijk Privacy Policy