Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Nooit meer een tekort aan toptalent

Is het vinden van nieuwe collega's je grootste bottleneck voor de groei van jou organisatie? Dan is talent hacking de oplossing.

Bij Talent Hacking gebruiken we hetzelfde data-gedreven, experimentele proces als bij growth hacking. Het resultaat? Snellere time-to-hire; lagere wervingskosten; meer kandidaten.

Is talent hacking iets voor mij?

Heb je moeite met het aantrekken van nieuwe collega’s?
Komen er kandidaten op gesprek, maar kiezen ze vervolgens voor je concurrent?
Investeer je tijd, aandacht en geld in je personeel, maar is het verloop nog steeds te hoog?
Heb je het gevoel dat hiring de grootste bottleneck is voor jouw organisatie?

Check je 1 of meer van de vragen af?
Dan kan Talent Hacking je helpen 🚀

Wat is talent hacking?

Het is in 50 jaar tijd niet voorgekomen: er zijn momenteel meer vacatures dan werklozen. En toch groeien we bij Sprints & Sneakers maandelijks met 2 tot 3 medewerkers.  Dit doen we door middel van Talent Hacking.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige digitale revolutie vragen om een nieuwe aanpak voor het werven van personeel. In tegenstelling tot traditionele recruitment dat zich richt op het aantrekken van nieuwe kandidaten, richten wij ons op de gehele employee journey. Zo helpen we jou bij het opstellen van een doeltreffende employer branding strategie en het formuleren van een ijzersterke waardepropositie, maar kijken we bijvoorbeeld ook naar hoe jij je recruitmentproces zo efficiënt mogelijk kan inrichten.

Foto van Sharif, medewerker van Sprints & Sneakers

Recruitment & Sourcing Audit

We brengen je recruitmentproces, datahuishouding, employer branding strategie en huidige organisatie behoefte in kaart om vervolgens tot een duidelijk aanvalsplan te komen.

bob die een driehoek tekent

Employer branding strategie

Een campagne zonder strategie is als werken zonder een missie. Kopieer jij nog steeds vacature teksten van anderen en denk je met een alleen competitief salaris toptalent aan te kunnen trekken? Wij helpen je om een ijzersterke propositie te formuleren waar toptalent zich aangetrokken tot voelt.

Foto van Greta, medewerker van Sprints & Sneakers

Impact in de gehele journey

In tegenstelling tot traditionele recruitment dat zich richt op het aantrekken van nieuwe kandidaten, richten wij ons op de gehele employee journey. Dan bekendheid als werkgever, tot het aanmeldproces, onboarding en interne referral programma’s.

Talent Hacking Sprints

Met ons sprintproces zijn we in staat om snel hypotheses te valideren, te meten welke tactieken effectief zijn en die te schalen. Kwalitatief goede kandidaten tegen een lage cost per hire die fan worden van je merk.

Talent Hacking met Sprints & Sneakers doe je vanwege:

Hulp nodig bij het werven van talent? Laat ons je helpen.

Ontdek je liever zelf hoe jij talent hacking kan toepassen binnen je bedrijf?
Volg dan de Talent Hacking Masterclass!

Masterclass: 5 simpele en effectieve Talent Hacking tactieken om je talent pool te vullen

Je bent niet de enige die moeite heeft met het aantrekken en behouden van goed personeel. Veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen. Om deze reden geven wij om de 2 weken een masterclass van 45 minuten.

Wil jij leren hoe je passieve kandidaten bereikt via laagdrempelige marketing kanalen? En wil je deze groep activeren om contact met jou op te nemen?

Talent Hacking Masterclass

Trotse partners van:

Sprints & Sneakers